Temno

Top News - Zgjedhjet, sondazhe në emrin e OSBE/ Reagon organizata për siguri e bashkëpunim 

Ogledi 2,1 tis.
% 0 0

25 prilli është ende larg, por partitë politike, apo organizata të ndryshme kanë nisur të bëjnë sondazhe, e në disa raste mashtrojnë duke përdorur emra të organizatave ndërkombëtare.
Kështu ka ndodhur edhe me organizatën për siguri dhe bashkëpunim evropian, prezenca e së cilës në Shqipëri ka reaguar, pasi një e vetëquajtur OKSE po zhvillon anketa dhe studime, duke pretenduar se e bën këtë për OSBE.
Përmes një reagimi zyrtar në faqen zyrtare në facebook, OSBE thotë se nuk ka asnjë lidhje me OKSE-n dhe me asnjë anketues tjetër në Shqipëri dhe se nuk është e përfshirë në sondazhe zgjedhore.
OSBE shton se distancohet plotësisht nga kjo organizatë dhe veprimet e saj, duke paralajmëruar edhe veprime ligjore kundër organizatës që po përdor emrin e saj.
"Ne kemi vënë në dijeni autoritetet përkatëse lidhur me çështjen dhe rezervojmë të drejtën të ndjekim veprime ligjore kundër përdorimit të paautorizuar të emrit apo logos së OSBE-së. Me këtë rast, informojmë se emri i OSBE-së, emblema e saj dhe logo të tjera, që janë pronë ekskluzive e OSBE-së, mbrohen nga Neni 6 i Konventës së Parisit për mbrojtjen e pronësisë industriale” dhe nuk mund të kopjohen, të riprodhohen, të shfaqen apo të përdoren pa lejen paraprake me shkrim të OSBE-së".
Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar.
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on SLtv Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#OSBE#TopChannel

Zabava

Objavljeno

 

22. feb. 2021

Skupna raba:

:

prenesi:

Nalaganje....

Dodaj na:

Moj seznam predvajanja
Poznejše gledanje
Komentarjev 0   
Naprej