Temno

Mesazhet e heronjve/ Ekspozita e organizuar nga qëndresa qytetare 

Ogledi 1,1 tis.
104% 11 -0

Organizata Qëndresa Qyrtetare ka zgjedhur një formë shumë origjinale, për të sjellë në kohën e sotme se cfarë do të shprehnin heronjtë tanë. Ata që luftuan për të mirën e vendit. Në shembullin konkret kam zgjedhur Gjergj Kastriot Skënderbeun, I cili do ti drejtohej të gjithë të rinjve sot. Më premto që edhe ti do të kthehesh. Unë bashkohem me të kështu që do e firmos.
Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on SLtv Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#Ekspozita#TopChannel

Zabava

Objavljeno

 

22. feb. 2021

Skupna raba:

:

prenesi:

Nalaganje....

Dodaj na:

Moj seznam predvajanja
Poznejše gledanje
Komentarjev 2   
Xristina Dervish
Xristina Dervish Pred 3 dnevi
Bravo por duhet te ngriheni se ju heni e arthmia e vendit ne ke ju i kemi shpresat bravo dhe njher.
Përralla me zë shqip
Nje ide shume e vecante !!!
Naprej
Dita 56: Kinezët
25:25
Ogledi 125 tis.
Dita 44: Malvina dhe Gaia
23:51