Temno

Top News - 'Mbretërit e kanabisit' në Britani/ Mënyrat e shqiptarëve për t'i shpëtuar burgut 

Ogledi 7 tis.
86% 62 10

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar.
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on SLtv Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#Britani#TopChannel

Zabava

Objavljeno

 

7. apr. 2021

Skupna raba:

:

prenesi:

Nalaganje....

Dodaj na:

Moj seznam predvajanja
Poznejše gledanje
Komentarjev 3   
Teli Teli
Teli Teli Pred 3 dnevi
Nomin kan shiptaret kerdine e dejne vjetnamezet......... pastaj me 4 mije rrojne 6 muj burg bejn perhere te pare
Fidan Mujaj
Fidan Mujaj Pred 3 dnevi
Puntoret e Edi Drogarashit
Nick Nickk
Nick Nickk Pred 4 dnevi
Po i pajisni me dokumenta plera e spunon njeri ne pun te till
Naprej
Feeding a City in Need
4:19
I Opened A FAKE Starbucks
15:20